Confidențialitate

Magazinul online www.motanulfermecat.ro este administrat de firma SC Bebelun SRL-D. Prin intermediul site-ului, firma noastră comercializează hăinuţe şi accesorii pentru copii cu vârste cuprinse între 0 şi 6 ani. Firma noastră depune toate eforturile pentru oferirea unei experienţe cât mai plăcute şi sigure pentru realizarea cumpărăturilor în mediul online.

Pentru desfăşurarea activităţii noastre, SC Bebelun SRL-D este nevoită să culeagă anumite informaţii de la clienţii şi utilizatorii site-ului www.motanulfermecat.ro. Firma noastră acordă o foarte mare atenţie protejării datelor dumneavoastră personale şi ţinem cont de protecţia acestora pe parcursul tuturor procesărilor de date derulate în compania noastră.

SC Bebelun SRL-D respectă cu stricteţe confidenţialitatea datelor clienţilor şi se angajează să nu transmită datele personale ale clienţilor şi utilizatorilor către terţi şi să le folosească exclusiv în scopul stabilirii şi menţinerii contactului cu clienţii/utilizatorii site-ului www.motanulfermecat.ro (pentru confirmarea comenzilor şi livrarea produselor), pentru informări comerciale (doar cu acceptul utilizatorilor) cu privire la magazinul nostru online şi/sau a serviciilor/produselor comercializate de noi şi/sau legate de funcţionarea site-ului nostru, precum şi în scopul realizării de rapoarte interne la care au acces doar angajaţii firmei noastre.

Folosirea site-ului www.motanulfermecat.ro implică acceptarea politicii de confidenţialitate de mai jos. Aceasta cuprinde informaţii detaliate referitoare la obligaţiile noastre cu privire la datele cu caracter personal ale utilizatorilor, drepturile dumneavoastră, tipurile de date culese de firma SC Bebelun SRL-D, scopul culegerii acestora, modul de protecţie al acestora, cine are acces la informaţiile colectate şi altele. Recomandăm citirea cu atenţie a acesteia.

 

SC Bebelun SRL-D este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 35814.

 

1.    Notă de informare privind protecţia datelor personale

Conform cerinţelor legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Bebelun SRL-D se obligă să administreze în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră, ori o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera şi livra comenzile efectuate de clienţi şi de a ţine legătura cu utilizatorii care şi-au dat acordul să primească informări comerciale de la noi şi realizarea de rapoarte interne.

Utilizatorii sunt obligaţi să ne furnizeze datele personale solicitate în formularul de deschidere a contului şi de lansare a comenziilor ferme şi în formularele de precomandă sau de contact, acestea fiind necesare pentru furnizarea serviciilor şi produselor oferite de SC Bebelun SRL-D. De asemenea, datele furnizate trebuie să fie corecte. Refuzul dvs. de a furniza aceste date determină imposibilitatea SC Bebelun SRL-D de a vă furniza serviciile şi produsele solicitate.

Conform legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată, utilizatorii au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îi privesc. SC Bebelun SRL-D conferă dreptul utilizatorilor de a modifica datele de contact înregistrate în contul lor prin simpla autentificare în contul lor şi modificarea datelor. De asemenea, utilizatorul poate solicita oricând ştergerea contului deţinut şi implicit a datelor înregistrate în contul său, printr-o solicitare scrisă, trimisă prin poştă sau curierat cu confirmare de primire la adresa societăţii SC Bebelun SRL-D.

2.    Ce informaţii colectăm

Există trei modalităţi de colectare a datelor clienţilor/utilizatorilor site-ului www.motanulfermecat.ro: direct de la clienţi/utilizatori, din rapoartele de trafic înregistrate pe serverele care găzduiesc site-ul www.motanulfermecat.ro şi prin intermediul cookie-urilor.

Informaţiile colectate direct de la clienţi/utilizatori nu vor fi salvate decât atunci când ni le oferiţi. Pentru confirmarea, procesarea şi efectuarea comenzilor, dar şi pentru crearea unui cont pe site-ul www.motanulfermecat.ro, avem nevoie de nume, adresă şi date de contact (e-mail şi număr de telefon valid).

Informaţiile suplimentare pe care ni le veţi furniza despre interesele şi nevoile dumneavoastră sunt foarte utile şi ne pot ajuta în personalizarea serviciilor şi produselor pe care vi le oferim.

În cazul persoanelor juridice, solicităm informaţii adiţionale necesare facturării, precum: numele firmei, numărul de înregistrare la Registrul Comerţului, CUI, sediul social al firmei, banca, codul IBAN şi altele, dacă este cazul.

Asemenea altor site-uri online, şi www.motanulfermecat.ro înregistrează anumite informaţii din raportul de trafic de pe serverele ce găzduiesc magazinul nostru online. Datele personale din rapoartele de trafic sunt date precum: adresa IP, ora şi durata vizitei dumneavoastră pe site, paginile vizitate, locul de unde aţi intrat pe site-ul nostru, etc.

Cookies sunt fişiere de dimensiune redusă, pe care browser-ul le păstrează pe hard-disk-ul calculatorului dumneavoastră. Foarte multe site-uri online folosesc cookies pentru stocarea de informaţii ce îmbogăţesc şi uşurează experienţa de navigare a utilizatorilor. Spre exemplu, fişierele cookies pot fi folosite pentru auto-completarea formularelor de pe site, memorarea parolei pentru a facilita logarea rapidă în contul dumneavoastră, pentru monitorizarea parcursului pe site şi pentru personalizarea paginilor în funcţie de vizitator. Fişierele cookies nu pot transmite informaţii de pe hard-disk-ul dumneavoastră către servere web. Toate browserele web folosesc de obicei implicit cookies. Dacă doriţi, puteţi seta browserul dumneavoastră să respingă cookies, însă veţi pierde beneficiile acestora. Magazinul www.motanulfermecat.ro poate folosi cookies pentru îmbunătăţirea experienţei de navigare şi pentru personalizarea serviciilor şi informaţiilor oferite clienţilor şi utilizatorilor.

3.    Cum utilizăm informaţiile

Datele dumneavoastră personale nu vor fi salvate decât atunci când ni le oferiţi, de exemplu atunci când vă creaţi un cont, când vă înregistraţi, când vă abonaţi la newsletter, când participaţi la un sondaj de opinie sau la un concurs cu premii, când încheiaţi un contract sau când completaţi şi ne trimiteţi formularele online puse la dispoziţia clienţilor pe site-ul nostru.

În principal, folosim informaţiile colectate de la utilizatori în felul următor:

-    Pentru confirmarea, prelucrarea, facturarea şi livrarea comenzilor. După realizarea unei comenzi sau după abonarea la newsletter veţi primi un e-mail de confirmare. Prin acceptarea "Termeni şi condiţii" vă exprimaţi acordul să primiţi confirmare pentru recepţionare comandă, precum şi alte informaţii privind situaţia comenzilor lansate. Dacă este necesar să vă contactam cu privire la comanda dumneavoastră, veţi primi un e-mail sau vom încerca să vă contactăm telefonic.
-    Dacă v-aţi abonat la newsletter: pentru păstrarea contactului cu clienţii/utilizatorii site-ului, pentru informări comerciale, de marketing şi promovare cu privire la magazinul nostru online şi/sau a produselor comercializate de noi, precum şi informări referitoare la funcţionarea site-ului nostru.
-    Pentru realizarea de rapoarte şi statistici interne (cele mai vizitate pagini ale site-ului, produsele cele mai vândute, etc.). Aceste rapoarte au scopul de a ne ajuta să oferim servicii cât mai bune, personalizate şi cât mai complete clienţilor noştrii, în conformitate cu cerinţele şi nevoile acestora. În plus, ne permit să prevenim şi să evităm anumite activităţi infracţionale care ar putea apărea.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităţilor în drept, cu scopul verificării tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi în drept, pentru efectuarea oricăror verificări, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

4.    Cum asigurăm securitatea informaţiilor colectate de la dumneavoastră

Firma noastră depune toate eforturile pentru garanţia securităţii datelor dumneavoastră personale, conform legislaţiei în vigoare.

Contul dumneavoastră este protejat de o parolă. Recomandăm utilizarea unei parole uşor de memorat, însă greu de ghicit. De asemenea, vă recomandăm să nu dezvăluiţi altei persoane parola dumneavoastră. Firma noastră nu vă va cere niciodată parola contului dumneavoastră prin e-mail-uri sau apeluri telefonice nesolicitate. Totodată, vă sfătuim să vă delogaţi din contul dumneavoastră odată cu terminarea cumpărăturilor şi să închideţi fereastra browser-ului.

SC Bebelun SRL-D nu este responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.

5.    Cine are acces la informaţiile colectate

SC Bebelun SRL-D se angajează să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi fără consimţământul dumneavoastră expres şi prealabil, cu excepţia autorităţilor sau a terţilor care oferă servicii de găzduire pentru site-ul nostru şi servicii de transport/curierat (unele date personale precum numele, adresa de livrare sau numărul de telefon, pot fi transmise către terţii ce oferă servicii de transport/curierat, ele fiind înscrise şi pe plicurile/coletele cu produsele comandate de pe site-ul nostru).

Datele personale ale utilizatorilor pot fi transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale, însă doar la solicitarea justificată a acestora sau în cazul în care firma noastră face demersuri pentru recuperarea unor pagube (costuri de livrare şi retur) create de clienţi neserioşi care lansează şi validează telefonic comenzile lor, pe care ulterior nu le mai ridică de la curier sau de la poştă.

Orice statistică privind numărul de vizite pe site-ul nostru, durata vizitelor şi alte informaţii de acest gen, pe care le putem oferi unor terţi parteneri, sunt furnizate doar ca ansamblu de date şi nu includ date personale despre niciun utilizator individual. Se foloseşte serviciul de monitorizare a traficului Google Analytics (se pot folosi şi alte servicii de acest gen).

6.    Corectitudinea datelor furnizate

Pentru validarea, prelucrarea comenzilor şi livrarea corectă a produselor comandate de dumneavoastră, utilizatorii trebuie să ne transmită informaţiile corecte. Refuzul dumneavoastră de a furniza aceste date determină imposibilitatea SC Bebelun SRL-D de a vă furniza serviciile şi produsele solicitate. Pentru a modifica şi corecta anumite informaţii, vă puteţi conecta oricând în contul dumneavoastră pentru a salva eventualele modificări.

7.    Mesaje comerciale nesolicitate (spam)

SC Bebelun SRL-D se pronunţă împotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului (spam).

Odată cu crearea contului dumneavoastră, confirmarea unei comenzi sau abonarea la newsletter, veţi primi automat un e-mail de confirmare. Numai cu acceptul dumneavoastră vă putem trimite şi newslettere cu informaţii comerciale legate de site-ul www.motanulfermecat.ro sau produsele comercializate de acesta şi/sau funcţionalităţi ale site-ului. De asemenea, veţi avea posibilitatea să vă desubscrieţi în orice moment de la acest newsletter.

SC Bebelun SRL-D nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi, nu comercializează, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute de la utilizatorii site-ului www.motanulfermecat.ro şi nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile site-ului.

8.    Feedback

Oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a ne trimite comentarii, întrebări şi sugestii. Orice informaţie care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ţinând cont de dreptul la confidenţialitate şi la imagine al persoanelor.

9.    Modificări ale politicilor de confidenţialitate

SC Bebelun SRL-D îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi, considerând cadrul legal în vigoare, fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină. Dacă aveţi întrebări cu privire la politica noastră de confidenţialitate, vă rugăm să ne contactaţi.